Βιογραφικά

 

Επιστημονικοί Διευθυντές Κέντρου: Κολίντζα Γωγώ, Ωρολογιαδής Πρόδρομος

 

Κολίντζα Γεωργία

 
Η Γωγώ Κολίντζα είναι Επόπρια Λογοπεδικός με θεραπευτική εμπειρία άνω των είκοσι χρόνων. Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάρμα στην Ιταλία και το 2001 πήρε το πτυχίο της με Άριστα.

Έκτοτε εργάζεται ως θεραπεύτρια και το 2003 ίδρυσε το Πρότυπο Ειδικό Κέντρο Ιλίου το οποίο διευθύνει επιστημονικά έως και σήμερα.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (Π.Σ.Λ.) από το 2003 συμμετέχοντας ενεργά στις επιτροπές και τις δράσεις του. Το 2007 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ.Λ και από το 2009 έως το 2012, υπηρέτησε από την θέση της Αντιπροέδρου.

Το 2010 ήταν μέλος της Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής του 28ου Διεθνούς Συνέδριου της IALP, 22-26 August 28th World Congress of the International Association of Logopedics and Phoniatrics, Athens 2010 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην πολυετή καριέρα της έχει δώσει συνεντεύξεις, έχει πραγματοποιήσει ενημερωτικές ομιλίες σε σχολικές δομές για γονείς και για μαθητές σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, έχει κάνει εισηγήσεις σε ημερίδες, έχει ηγηθεί ερευνών, έχει γράψει άρθρα, είναι συνεργάτης της σελίδας kindykids, έχει διοργανώσει ενημερωτικές εκστρατείες σε τοπικό επίπεδο, έχει διοργανώσει και εισηγηθεί σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, έχει συντονίσει σχολές γονέων και άλλες πολλές δράσεις.

Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2012 έγινε πιστοποιημένη επόπτρια από τον Π.Σ.Λ και παρέχει ατομικές και ομαδικές εποπτείες σε νέους συναδέλφους λογοθεραπευτές, εκπαιδεύοντας τους κυρίως σε πρακτικό-θεραπευτικό επίπεδο.
 

 

Ωρολογιάδης Πρόδρομος

 
Ο Ωρολογιάδης Πρόδρομος (Μάκης) είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής παιδιών, εφηβων και ενηλίκων.

Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μετεκπαίδευση στην προσέγγιση της Ψυχοθεραπείας Gestalt. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Επιπλέον, έχει πτυχίο Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι. Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Λέρου πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση, όπου ασχολήθηκε με ασθενείς χρόνιων παθήσεων.

Εργάστηκε στην Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών του Γ.Ν Παπανικολάου, στο Κέντρο Προαγωγής Αυτοβοήθειας για εξαρτημένους χρήστες καθώς και στο Κ.Ψ.Υ Θεσσαλονίκης.

Ήταν συντονιστής σε ομάδες εργασίας και ασχολήθηκε με διαχείριση άγχους, στοχοθεσία, ορισμός ρόλων κ.α. Έχει εξειδικευθεί σε πλήθος ψυχομετρικών τεστ.

Εργάστηκε ως αναπληρωτής καθηγητής στο Ε.Ε.Ε.Κ Παμμακαρίστου και ως εκπαιδευτής στην Ελληνική Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων. Από τον Απρίλιο του 2012 είναι συνεργάτης του Κέντρου και υπεύθυνος του Τμήματος Ψυχοθεραπείας.

Για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την ενορία Ι.Ν Αγίου Διονυσίου Ιλίου πραγματοποιώντας Σχολή Γονέων και διοργανώνοντας ανοιχτές ομάδες προς ενημέρωση του κοινού.

Έχει αναλάβει τον συντονισμό και την εισήγηση ψυχοθεραπευτικών ομάδων εργασίας .

Επίσης, έχει υπάρξει εισηγητής σε ημερίδες τοπικού επίπεδου. Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης συμμετέχει σε ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια και ενημερώνεται άμεσα για τις εξελίξεις στον τομέα της ψυχικής υγείας.
 
 
 
 

Λογοθεραπεία Για Παιδιά & Ενήλικες | Πρότυπο Ειδικό Κέντρο Ιλίου

 
Τηλέφωνο 2102690596
 
Κινητό τηλέφωνο 6909205808
 
Φαξ 2102690596
 
 
 
 
 
 
 
Tο κέντρο μας είναι Φιλικό για άτομα με κινητικες δυσκολίες καθώς υπάρχουν ράμπα εισόδου, ασανσέρ και τουαλέτα ΑΜΕΑ.