Εποπτείες Λογοθεραπείας

 
Οι υπηρεσίες της εποπτείας απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες, δηλαδή σε αποφοίτους σχολών λογοθεραπείας και σε φοιτητές. Μέσω της διαδικασίας της εποπτείας ο θεραπευτής έχει την ευκαιρία να εμβαθύνει και να διευρύνει τις γνώσεις του, βελτιώνει τις θεραπευτικές του δεξιότητες κυρίως σε πρακτικό-θεραπευτικό επίπεδο και αποκτά «κλινικό θεραπευτικό μάτι».

Ο εποπτευόμενος έχει την επιλογή να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εποπτειών είτε πρόγραμμα ομαδικής εποπτείας, τεσσάρων ατόμων. Στις ατομικές εποπτείες οι συναντήσεις και η συχνότητα τους καθορίζονται από τον επόπτη και τον εποπτευόμενο. Οι συναντήσεις της ομάδας είναι προκαθορισμένες με συχνότητα δύο φορές τον μήνα.

Και στις δύο περιπτώσεις, πριν από την έναρξη της εποπτείας πραγματοποιείται προσωπικό ραντεβού με τον επόπτη όπου συμπληρώνεται το προφίλ του θεραπευτή και καθορίζονται οι εποπτικές ανάγκες.

Τις εποπτείες αναλαμβάνει η λογοθεραπεύτρια Γ. Κολίντζα που είναι πιστοποιημένη επόπτρια από τον Π.Σ.Λ, παρέχει υπηρεσίες εποπτείας από τον Δεκέμβριο 2012 και έχει θεραπευτική εμπειρία δεκαεφτά χρόνων.


Για το πλήρες βιογραφικό της πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο και να κλείσετε ραντεβού ενημέρωσης.

 
 
 
 

Λογοθεραπεία Για Παιδιά & Ενήλικες | Πρότυπο Ειδικό Κέντρο Ιλίου

 
Τηλέφωνο 2102690596
 
Κινητό τηλέφωνο 6909205808
 
Φαξ 2102690596
 
 
 
 
 
 
 
Tο κέντρο μας είναι Φιλικό για άτομα με κινητικες δυσκολίες καθώς υπάρχουν ράμπα εισόδου, ασανσέρ και τουαλέτα ΑΜΕΑ.