Υπηρεσίες Ψυχολόγου

 
Ο ψυχολόγος ή ψυχοθεραπευτής έχει ως στόχο να προσφέρει ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, αποδοχής, ειλικρινούς ενδιαφέροντος και ενσυναίσθησης που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε με ασφάλεια τα προβλήματα που μας απασχολούν. Συγχρόνως, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους κατανόησης και αντιμετώπισης της πραγματικότητας.

Έχοντας τη δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης των σκέψεων και των αισθημάτων μας ανακαλύπτουμε υποσυνείδητα κίνητρα, ανάγκες, προσδοκίες, φόβους και πεποιθήσεις, τα οποία καθορίζουν τη ζωή μας και τις αποφάσεις μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε ούτε να το συνειδητοποιούμε. Μέσα από αυτή την διαδικασία, τελικά βρίσκουμε και μαθαίνουμε νέους λειτουργικούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς.

Ο καλός θεραπευτής ακούει με σεβασμό και προσοχή χωρίς να κρίνει. Μας παρέχει έναν επικοινωνιακό χώρο συναισθηματικής ασφάλειας ώστε να έρθουμε σε επαφή με τις άγνωστες πτυχές του εαυτού μας.

Η αποδοχή και ο σεβασμός των αδυναμιών μας από τον θεραπευτή μας βοηθά να σεβόμαστε κι εμείς τον εαυτό μας, να νοιώθουμε ισορροπία και εσωτερική αρμονία. Σιγά-σιγά αποκτούμε την αίσθηση ότι είμαστε σημαντικοί, αξιόλογοι και επιμένουμε στις προσπάθειες μας για αυτοβελτίωση.

 
 
 
 

Λογοθεραπεία Για Παιδιά & Ενήλικες | Πρότυπο Ειδικό Κέντρο Ιλίου

 
Τηλέφωνο 2102690596
 
Κινητό τηλέφωνο 6909205808
 
Φαξ 2102690596
 
 
 
 
 
 
 
Tο κέντρο μας είναι Φιλικό για άτομα με κινητικες δυσκολίες καθώς υπάρχουν ράμπα εισόδου, ασανσέρ και τουαλέτα ΑΜΕΑ.